Welkom bij Rijschool Flex-line

Autorijschool voor Delft en omgeving

Bel nu

Vlot en voordelig

Bel nu

je rijbewijs behalen

Bel nu

met veel plezier

Bel nu

altijd persoonlijk en betrokken!

Bel nu

Wat onze klanten van ons vinden .....

Onze klanten beoordelen ons met 8,3!

 

Autorijschool Delft

Autorijschool Delft Flex-Line is een zeer vertrouwd adres voor autorijlessen. Onze slagingspercentage ligt dan ook hoger dan het landelijk gemiddelde. Je kunt nagenoeg in heel provincie Zuid Holland bij ons autorijlessen nemen.

 

Waarom autorijschool Delft Flex-line?

  •  Hoogste slagingspercentage van Delft en omgeving
  • ook lessen buiten kantoortijden en in het weekends
  • Goed en geduldige begeleiding met humor
  • Altijd dezelfde rij-instructeur
  • betrokken en persoonlijke benadering.

 

Wil je autorijlessen volgen, vlot veilig en voordelig? Dan is autorijschool Delft Flex-Line ook voor jou de juiste rijschool voor het volgen van autorijlessen. We leiden jaarlijks tientallen kandidaten op voor hun autorijbewijs en hebben een zeer hoog slagingspercentage (bron: CBR). Bel ons gerust om jouw mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op.

 

Snel slagen voor je autorijbewijs

Bij autorijschool Delft Flex-Line kun je autorijlessen volgen om je voor te bereiden op je rijexamen. Onze rijles auto’s zijn rookvrij en vrij nieuw, dus bij ons krijg je gegarandeerd rijles in een nieuwe en goed onderhouden auto. Ook gebruiken we de nieuwste lesmethodes & materialen om ervoor te zorgen dat jouw autorijlessen succesvol verlopen.

Volgens de nieuwe regels van het 2ToDrive concept mag je al beginnen met je autorijlessen vanaf dat je de leeftijd van 16,5 hebt bereikt. Omdat je zo vroeg mag beginnen met je rijlessen mag je al op je 17e rijexamen doen en onder begeleiding rijden tot je 18e verjaardag. Vanaf je 18e mag je volledig zelfstandig de weg op.

 

Rijschool Flex-line

Rijschool Flex-line

7 + 3 =